Om

OM

 

Sandra Tigerlind

 

Arbetat med hundar i 10 år, ca 500 hundar- med eget hundpensionat, flockdagis, omplaceringar, hundhem, valpar, problemhundar, traumahundar, gatuhundar m.m

 

Utbildad hundpsykolog, berikningskonsult, inom hundens beteende, instruktör (påg) dagisföreståndare, etologi, blodspårsinstruktör, valpkonsult, foder och tillskott, signalsubstanser, hundvård, valpens utveckling, HUND360, raskunskap, uppfödning, m.m.

 

 

KONTAKT

 

För bokning av hundkurs eller problemhundsutredning, ring/SMS

0763-44 57 11 efter 18:00 eller maila info@tigerhund.se. Då vi jobbar dagligen med hund kan vi ha svårt att svara i telefonen, smsa gärna eller maila hellre.

 

Vi kan för tillfället INTE ta emot förfrågningar om privata omplaceringar till hundhemmet.

 

 

 

OM FÖRETAGET

 

Vi är en seriös aktör inom hund- branschen, har självklart F-skatt och vidareutbildar oss ständigt hos välrenommerade kurshållare med Sveriges främsta inom hund och modern hundhållning och forskning.

 

 

Vi har F-skatt och är momsregistrerade. Utbildningar och privata konsultationer hålls genom Tigerlind Creative AB, som har inskrivet i bolagsordningen att all vinst skall tillfalla hundhemmet, som således är Black Dog Foundation. När du bokar hos oss stöttar du alltså vårt hundhem i Växjö. Swish 123 690 20 50 för kurser, 123 133 66 92 till hundhemmet.

 

 

BAKGRUND

 

Sandra Tigerlind drevs av en vilja att förändra synen på hundar, att man inte håller hund för att stänga in dem ensamma i en box utan sällskap, och startade Växjös första flockdagis och pensionat, där hundarna följde med hem.

 

 

Vidare så saknades ett hundhem i länet, vilket hon då startade, för att ta hand om väldigt utsatta och trasiga hundar. Hon är utbildad för att kunna hjälpa hundägare med valpar, problemhundar och att berika hundens liv tillsammans med människan, samt är en entreprenör som gärna hjälper andra enreprenörer genom kurser och mentorskap.

 

Hon är även vidareutbildad och går kurser för några av världens mest framstående inom hund, tex Animal Training Methods med amerikanska Suzanne Clothier, brittiska Chirag Patel och Julia Robertson.